tessoppad.reismee.nl

Bijna zover!

Wat gaat de tijd snel zeg, opeens zit het werk er al weer op (wat ik toch ook jammer vond) en zit ik bijna in Thailand en even later in Australië (wat natuurlijk een heel goed vooruitzicht is).

Voor diegenendie'afscheid' hebben genomen, alsnog bedankt. Ook voor de cadeaus. Vond heterg leuk.

Ik heb een nieuwe blog/site gemaakt (dus tess.reismee.nl ga ik niet gebruiken), omdat ik via de organisatie waar ik bij geboekt heb meer gratis foto's kon krijgen. Dus even een nieuwe en nu kan ik 400 foto's er op kwijt, in plaats van 200. Toch mooi meegenomen he.

Allemaalhele fijne dagen alvast!

stuytjes uut lobiet

Tes, nogmaals een hele goede vlucht toegewenst en niet vergeten : G E N I E T E N! Er zijn er een hoop die je zullen benijden zo'n groot avontuur aan te gaan... wij in ieder geval wel. En vooral nu met die kou en sneeuw. BAH BRRR. Voor wij het vergeten:een prachtige kerst en gelukkig Nieuwjaar toegewenst in Thailand en Australie! Knuffel van ons allemaal.

Grote broer

Heej zusje,

Ik zie je donderdag wel.

Groetjes
Andre

Luc

Hé heel veel plezier met je reis. Als je vragen hebt over Thailand hoor ik het wel.
Gr. Luc

henk en iet

Tessa hier een berichtje van ons nog een hele fijne kerstdagen en gezond nieuwjaar daar in thailand en australie.
maak er wat moois van .
liefs henk en iet

Geraldin

Tessa,
Wij vonden het erg leuk om met je mee te gaan naat schiphol. Alleen het afscheid nemen was iets minder! Sem vond het zielig voor je dat wij je daar alleen achter moesten laten. Geniet er enorm van, fijne kerstdagen en een goed nieuwjaar in Australië.
Gr. van Marcel en Geraldin
En een hele dikke kus en knuffel van Sem

Galmia en Ferry

Hope to see you soon in Brisbane. let us know you where about

Grote broer

Hoi zusje,

Hopelijk heb je een leuke kerst daar in Thailand. Ik ben wel benieuwd wat je ervan vindt....
alvast een goeie reis naar Australië!!

Angela Luuk en ik

Simon en Cro b.v.

Hej!!!

We zijn echt heel benieuwd wat je nu allemaal mee maakt daarom echt leuk dat we hier door een beetje met je mee kunnen reizen!!! straks een goeie reis naar australie en geniet, geniet , geniet!!!
we denken aan je!

xxx
Simon en Cro

ramon en libertje

Hoi Tessa,

Ik weet niet wanneer je dit leest. We wensen jou een heel goed 2010 toe. We hopen hierdoor een beetje mee te kunnen genieten van jouw reis. Pas goed op jezelf en maak maar veel plezier.

doeiiii

xx Ramon en Libertje

Veerle Booltink

Hoi Tessa,

Veel plezier in Australië! En ik wens je een goed 2010! Ook de groetjes van Mario, Claudia, Tanica, Mace en van Yara.

Doei!!!!
Veerle en de rest.

Stefan

Heej Tess, ik hoop dat kerst in Thailand leuk was, en ik hoop ook dat je reis naar Australie ook vlekkeloos verloopt. Heb een prachtige tijd daar, en alvast een gelukkig nieuwjaar gewenst!

groetjes
Stefan

Ilse

Hoi!!

Jammer dat we mekaar niet meer gezien hebben, maar hoop dat je fijne dagen gehad gehebt! En dat ik al je mooie avonturen ga lezen!
Tot snel!