sydney for a week
G'day mates
How are you doing?
Ik ben inmiddels al ongeveer een week in Sydney, nu in een ander hostel. Dit hostel ligt stukje uit de stad/meer uit het centrale gebeuren, maar het is een stuk kleiner dan die andere en dat vind ik wel fijn. Slaap op een lady's dorm, vier bedden in totaal. Gister zat ik met 3 kwebbelende aziaten, nu gelukkig nog maar 2 haha.
Vandaag een dagtrip naar de Blue Mountains gedaan, was mooi. Had misschien wel 1 of meerdere nachten daar willen overnachten, maar er komt nog genoeg moois op mn pad natuurlijk. Moest flink klimmen, daar moet ik nog wel aan wennen! Maar gelukkig iets minder benauwd als in Thailand. We hadden een aussie als guide, een echte praatgraag, soms vermoeiend!
Verder doe ik het rustig aan hier. Heb niet heel veel dingen die ik nog graag wil zien in Sydney, dus wil graag zsm naar Melbourne met trein of bus. Kijken hoe het daar is, wellicht kijken voor werk als de stad me beter bevalt. Ga donderdag langs de bank voor de bankpas, hopelijk is hij dan ook binnen. Wil dan eigenlijk uiterlijk zaterdag vertrekken.
Ik heb hier nog twee nederlanders ontmoet, waarvan er 1 inmiddels al weer verder is, maar dat was wel leuk. Even ' makkelijk' kletsen, sowieso even kletsen. In dat andere hostel was alles zo op zichzelf, groot, ieder zn eigen ding. Zag ook veel stelletjes of groepjes.
Ik hoop ik Melbourne mensen tegen te komen waarmee ik de Great Ocean Read kan rijden, heb gehoord dat er vaak ook via posters gevraagd wordt naar mensen om mee te rijden (kosten delen). Lijkt me leuk, gewoon zelf rijden en ontdekken.
Oja, heb vandaag mijn eerste live kangaroo gezien! Heel apart, wat een lijf zeg, die poten!
Heb weer mooie fotos proberen te maken (nu niet wazig broer? :P), kiek moars!
Cheers from Down Under
Hey Tess
Leuk om weer een verhaal van je te lezen! En je eerste Skippy gezien?! :P Leuk! Neem je voor mij zo'n leuke, luie koala mee nr NL?? Haha! Ben benieuwd hoe je het in Melbourne vindt!
xx
hoi Tessa,
Ik zit toevallig on line en ja daar krijg ik ineens een bericht uit australie. Hartstikke leuk om te lezen hoe het met je gaat. Ga je tussen Sydney en Melbourne niks bekijken dan? Je kunt toch ook daar tussen in nog werk zoeken of niet? Heel veel succes verder. Enneh ik heb een nummer gevonden dat ik kan bellen en dan kost het maar 9ct per minuut naar mobiel en 2ct per minuut naar vast naar australie, dus misschien bellen we binnenkort wel.
groetjes Angela, Andre en kus van Luuk
Hoi Tessa,
hartstikke leuk te horen dat je je weg een beetje vindt daarzo. Hier nog steeds kil en wit en gladjes op de wegen. Je fiets staat inmiddels veilig in de garage, zal hem wel oppoetsen als het iets beter weer is. Verdr niet veel te melden. Ben nog steeds jaloers op het mooie weer bij jou. Je zal wel een goede conditie hebben als je zo doorgaat. Veel plezier in Melbourne en we horen snel weer iets hopen we.
Doeii,
x libert en ramon
Hey Tes!
Al veel gedaan en gezien dus! Leuk! En gaaf om die kangeroes in het echt te zien! Heb je nog meer dagen met Marieke ook opgetrokken of zijn jullie echt je eigen pad gaan volgen? En wat voor werk ga je zoeken?
Hopelijk vind je mensen waarmee je samen kunt reizen! Handig, maar ook vooral gezellig :)
Have fun en fijne reis naar de volgende stad!
X Linds
Heej Tes, moet effe melden hoe mooi deze foto's zijn. Prachtig! De raad van je broer dus goed opgevolgd :-)
Echt leuk om de verhalen te lezen. Elke keer als wij een mailtje krijgen (als je weer iets op de site gezet hebt) ben je echt benieuwd naar de foto's en je verhaal. Grappig hoe wij dus eigenlijk ook erbij betrokken zijn. Heel leuk. Dus meid... keep on writing! Groetjes vanuit een heel koud klein en wit landje, de Stuytjes