Ennn het land uit :)
Hoi allemaal,
Vanaf morgen ben ik niet meer in Oz, maar in Thailand! Ticket gewijzigd en vlieg nu vanuit hier (Cairns) naar Bangkok en vanuit daar zullen we zien waar ik terecht kom. Ik gaeen beetjeomhoog reizen en daarna wil ik graag nog Laos, Cambodia en misschien Vietnam ontdekken. Even kijken hoe het bevalt!
Vanaf morgen is dus mijn Australische nr. ook niet meer in gebruik, maar kan weer naar mijn NLe nr.
Heb vandaag wat laatste dingetjes geregeld (zoals een hotel voor morgenavond haha). Gisteren heb ik een snorkeltrip gedaan (had nog een voucher) en ben blij dat ik het gedaan heb (met dank aan Mariek hoor). Was erg mooi. We zijn naar 2 outer reefs geweest, van het Great Barrier Reef natuurlijk, en heb lekker rondgeflippert :)
Jullie zijn weer op de hoogte, en ik ga hutspot maken nu!
Groetjes!
Hallo tessa geniet maar van de reis die je nu gaat maken naar bangkok en vertel ons dan maar hoe mooi het daar is en de andere tochten natuurlijk niet te vergeten we zijn benieuwd naar de verhalen van jou
en eet smakelijk van die lekkere hutspot van je
groetjes en vele dikke knuffels van henk en iet
Tot op Schiphol!!
Hey Tess!
Leuk! Morgen al in Thailand! :O Maar supervet! Laos schijnt ook supermoooi te zijn! Heel veel plezier! xx
Thailand, nice! Was bij mij vorig jaar erg goed bevallen. Heerlijk eten, en alles vers. Bovendien vriendelijke mensen!
Leuk dat je ook een ander land bezoekt. Superleuk om verschillen culturen te ervaren.
Enjoy!
X Linds
Leuk dat je naar Bkk komt.
Biertje drinken samen?
Gr. Luc
Tes, goede vlucht morgen naar Thailand! Pas goed op jezelf. Wel blijven schrijven en foto's maken natuurlijk.
We willen nl. op de hoogte blijven :-)
Groetjes
Hoi Tessa,
Jeetje, het houdt maar niet op met die mooie tripjes van je! Nou, helemaal gelijk hoor, zoiets doe je maar 1 keer in je leven, dus doet het maar lekker goed haha!
Het gaat ook goed met je? Je vermaakt je je nog goed? Of trek je steeds weer met andere mensen op?
Hier gaat het ook allemaal goed. Net als iedereen drukdrukdruk, morgen is de opening van het WK voetbal, dus dan weet je wel weer hoe de komende 4 weken worden doorgebracht: werken, bier en friet haah!
Nou, meid, heel veel plezier, geniet er van en tot snel!
Marian
Hoi zusje,
Helemaal goed joh!
Toch wel gaaf dat je het allemaal maar doet.
Kijk uit daar in Thailand en geniet ervan.
Groetjes van ons
Hej dame,
Poging twee om een berichtje achter te laten.
We hebben natuurlijk wel uitgebreid gekletst over de telefoon, maar een berichtje is ook leuk.
Ben echt zo ontzettend trots op je! Geniet er met volle teugen van en volg je gevoel. Ik sta in elk geval op schiphol als je weer terugkomt (na 7 juli graag ;) )
We skypen, mailen, bellen, smsen binnenkort wel weer. Ben zo benieuwd wat jij van Azië gaat vinden.
Heel veel liefs!
P.S. Hou de ogen open hé? ;)
Hoi tessa,
Wat een prachtige foto's. Ga je daar nu in je eentje op stap, of beoek je alles met een gezelschap? Je weet het, ik maak me altijd zorgen? Je bent nog al niet wat van plan. Maar dapper vind ik het wel. Wij zijn bezig met schatgraven, zo af en toe stuur ik je een verslag. Weet niet of je tijd hebt om te lezen. Maar het is erg leuk. Pas goed op jouw zelf, en een heel fijne tijd.
En nog 100 000 vragen meer, bewaar ik voor je terug komt.
hello hello!
Jaja, echt super trots op je, dat doe je maar allemaal....ik ga je snel weer stalken tijdens het schat graven, kan je ook een beetje meedoen met onze avonturen en natuurlijk anders om, wil namelijk wel alles wete... tot snel!!!
xxx
cro en de groeten van simon
Tes wat een prachtig land Thailand! Leuk deze nieuwe uitdaging. Je haalt er nu echt uit wat er in zit! Toppie. Geniet ervan en... please doe voorzichtig. De Stuytjes uut Lobiet
Hoi Tess,
Wat een mooie foto's vanuit Thailand! Wij zijn trots op je dat je hier ook nog naar toe bent gegaan!
Hier gaat alles goed, wij zijn nu in de ban van het WK. Ons huis is van binnen en buiten versiert. En onze jongens hebben vandaag weer met één nul gewonnen.
Met Sem gaat ook alles goed, hij is vrijdag in huis gevallen en had een enorm ei op de achterkant van zijn hoofd zitten. Maar deze is vandaag alweer aardig geslonken.
Heel veel plezier nog in Thailand. Groetjes van Marcel en Geraldin en een hele dikke kus en knuffel van Sem.
Hoi Tessa,
Bedankt voor je kaartje en het fotolijstje. Heel erg lief van je, en ik hoop je snel weer te zien.
Dikke kus van Sem