tessoppad.reismee.nl

Nog even een nieuwtje

Ik heb net heen en weer gemaild over de terugvlucht en deze nu vastgezet :) Ik wilde op zaterdag de 24e vliegen, maar het is maar goed Andre dat je in je reactie noemde dat Rik dan oververhuisd. Dat wist ik namelijk niet en zag het net op tijd. Dus weer gemaild voor een wat handigere datum.

Ik kom donderdag 22 juliom 10.45 uur aan op schiphol. Raar joh, dat ik dit nu schrijf, dat het nuvast staat :)

Mijn Laos nr werkte trouwens niet goed, maar ik vertrek morgen of overmorgen naar Thailand. Dan heb ik mijn Thaise nr weer, die is wel goed. Met NLe geen bereik.

Nou ik zal in Bangkok nog wat foto's er op gooien, en tot snel!

Sabaidee!

Ps. Sem mist maar gewoon een dagje school he?!

Fransien

Hee meis,

Leuk om weer van je te lezen en fijn dat je het nog steeds naar je zin hebt! Lekker dat je ff die rust gevonden hebt zodat je gewoon kunt relaxen :)

Het staat nu echt vast dat je terugkomt! Raar idee en voor jou natuurlijk helemaal raar. Ik vind het wel erg leuk dat je weer terug komt en we weer 'gewoon' kunnen kletsen.
Trouwens, wel snel he! Volgende week al!
Nou ik zal er zijn op schiphol!

Veel plezier nog daar, genieten en goed afsluiten. Goede reis en tot volgende week! :)
xx

Sem

Tessa,

Fijn dat je weer terug komt!
En natuurlijk sta ik samen met papa en mama jouw op te wachten bij Schiphol. Heb ik een dagje eerder vakantie!

Tot donderdag 22 juli, dikke kus van Sem

p.s. ben ook blij je volgende week weer te zien, gr. Marcel en Geraldin

andre

Heej zusje,

Ik had al zo'n vermoeden dus dacht ik gooi een balletje op :). Maar eingelijk was het een geintje.
Ik kan er niet bij zijn, moet natuurlijk gewoon werken. Daarnaast heb ik nog dienst ook, dus gaat niet lukken.

In iedergeval geniet van de laatste dagen en een goede terugreis!

Groetjes ons

iet en henk

hallo tessa we zijn heel blij te horen alsdat je volgende week weer thuis komt kan bijna niet wachten.
maar geniet nog van de laatste dagen en sluit je droom reis mooiaf zodat je er altijd mooi op terug kunt kijken
groetjes iet en henk

Linds

Hey Tes!

Fijn om te horen we heel binnenkort weer met je in het echt kunnen kletsen! Ik ben dan net twee dag op vakantie naar Argentinië, dus ik hoor graag al je verhalen als ik terug ben! Fijne terugreis en geniet van de laatste dagen, voor je het weet zit je weer (in het nu broeierige) Nederland. Thailand is er niets bij haha ;-)

x Linds

Ramon en Carolientje

Hoi Tess,

Pff, opgelucht dat je weer thuiskomt. Wel heel erg mooi daar zeg. Misschien wel mooier dan Australie. Carolientje en ik kunnen ook wel rijden als het nodig is. Ik heb dan al vakantie en Cro is vrij. Laat maar even weten. Zou lullig zijn als je daar staat met al je bagage. Maar ik begrijp dat er al wat mensen komen. Laat dus maar even weten of het nodig is.

groetjes,

Carolientje en Ramon

Mieke

Hee Tess,

Geniet nog even lekker van je laatste dagen daar, zodra je in NL bent begint het "gewone" leven weer. Heb genoten van je reisverslag en van de prachtige foto's! Wat heb je een mooie plekjes bezocht! Een hele ervaring lijkt het me, iets wat ze nooit meer van je afpakken! Geniet daarom nog eventjes van je droomreis!

Tot snel,

Groetje Mieke & Danny

sam

Terug in kohntipmahanachon (bkk). yeey! ik had ook naar die 4000 islands willen gaan, was niet gelukt. Mooie reis zo bij elkaar. Ik ben benieuwd of je bij terugkomst weer snel reiskriebels zal krijgen. Ik heb dat wel iig, maar ja nederland is ook leuk...

Tot in nl

Marieke

Hej dame,

Gezellig dat je weer terugkomt! Kijk er naar uit!
Geniet van de laatste dagen en alvast een goeie reis!!

Dikke kus Marieke